Interní komunikace v mezinárodní společnosti - Podhorecká, Denisa; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Nentvichová, Romana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá interní komunikací ve firmě Doosan Bobcat Manufacturing, s.r.o. Hlavním cílem této práce je analyzovat současný stav vnitropodnikové komunikace s ohledem na její podnikovou kulturu, upozornit na nedostatky a navrhnout možná řešení na zefektivnění. V teoretické části prezentuji základní pojmy, jako jsou národní kultura, firemní kultura a interní komunikace. Ty jsou podstatné pro porozumění analytické části. Praktická část je postavena na šetření provedeném ve zkoumané společnosti -- kvantitativní i kvalitativní výzkum. V závěru nabízím doporučení pro zlepšení současní situace, které vychází z odpovědí respondentů a interview s top managementem.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses