Návrh softwarového řešení v oblasti performance managementu - Čech, Ondřej (2015)
Diplomov{ pr{ce se zabýv{ problematikou Corporate performance managementu a zejména metodou Balanced Scorecard. V teoretické č{sti jsou pops{ny teoretick{ východiska této metody a s ní souvisejících oblastí, ze kterých vych{zí prakticky zaměřen{ č{st, jež vznikla ve spolupr{ci s poradenskou společností Ambica. Metoda Balanced Scorecard je díky své univerz{lnosti velmi popul{rním n{strojem performance managementu využitelným prakticky v jakékoliv organizaci. Díky této univerz{lnosti neexistuje jednotný postup jejího n{vrhu a univerz{lní software využitelný pro podporu n{vrhu Balanced Scorecard. Přínosem této pr{ce je vytvoření postupu n{vrhu Balanced Scorecard pro tuto společnost a vytvoření z něj vych{zejícího seznamu funkčních vlastností softwaru, které by měl obsahovat software v budoucnu vyvíjený touto poradenskou společností