Návrh softwarového řešení v oblasti performance managementu - Čech, Ondřej; Zelená, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Váchová, Lucie (2015)
Diplomov{ pr{ce se zabýv{ problematikou Corporate performance managementu a zejména metodou Balanced Scorecard. V teoretické č{sti jsou pops{ny teoretick{ východiska této metody a s ní souvisejících oblastí, ze kterých vych{zí prakticky zaměřen{ č{st, jež vznikla ve spolupr{ci s poradenskou společností Ambica. Metoda Balanced Scorecard je díky své univerz{lnosti velmi popul{rním n{strojem performance managementu využitelným prakticky v jakékoliv organizaci. Díky této univerz{lnosti neexistuje jednotný postup jejího n{vrhu a univerz{lní software využitelný pro podporu n{vrhu Balanced Scorecard. Přínosem této pr{ce je vytvoření postupu n{vrhu Balanced Scorecard pro tuto společnost a vytvoření z něj vych{zejícího seznamu funkčních vlastností softwaru, které by měl obsahovat software v budoucnu vyvíjený touto poradenskou společností
Vedoucí práce: Veronika Zelená
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: Balanced Scorecard; měření výkonnosti; vývoj softwaru; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; Balanced Scorecard; performance measurement; software development; master's theses