Propagace Polska jako destinace cestovního ruchu v komparaci s vybranými státy Evropy - Jarmová, Jitka (2014)
Cílem práce bylo zjistit a porovnat, jakým způsobem je Polsko propagováno v České republice jako destinace cestovního ruchu v porovnání s ostatními sousedními státy. První část práce se soustředí na ekonomický profil země, druhá část vymezuje Polsko jako destinaci cestovního ruchu a je zakončena SWOT analýzou. Třetí část práce charakterizuje způsoby propagace sousedních států ČR jako destinací cestovního ruchu a soustředí se na tři oblasti -- činnost centrály cestovního ruchu, činnost kulturních institů a provádění veřejné diplomacie na území České republiky.