Propagace Polska jako destinace cestovního ruchu v komparaci s vybranými státy Evropy - Jarmová, Jitka; Abrhám, Josef; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem práce bylo zjistit a porovnat, jakým způsobem je Polsko propagováno v České republice jako destinace cestovního ruchu v porovnání s ostatními sousedními státy. První část práce se soustředí na ekonomický profil země, druhá část vymezuje Polsko jako destinaci cestovního ruchu a je zakončena SWOT analýzou. Třetí část práce charakterizuje způsoby propagace sousedních států ČR jako destinací cestovního ruchu a soustředí se na tři oblasti -- činnost centrály cestovního ruchu, činnost kulturních institů a provádění veřejné diplomacie na území České republiky.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses