Efektivita koučování v závislosti na vybraných metodách - Bílková, Alžběta; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Ondráček, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Koučování patří v současné době k velmi často skloňovaným termínům v organizacích a stále častěji hraje roli i v osobním životě a kariéře mnohých lidí. Diplomová práce se zabývá touto metodou, kterou podrobněji prozkoumává z pohledu samotných koučů. V teoretické části práce popisuje podstatu a různé formy koučování. Praktická část práce popisuje a analyzuje reálné případy z praxe jednotlivých koučů. Dále zkoumá závislost mezi užitými metodami a technikami a úspěšností koučování. Potřebná data a informace pro diplomovou práci byly získány z rozhovorů s vybranými zkušenými profesionálními kouči.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses