Analýza a strategie firmy Beznoska s.r.o. na domácím a zahraničních trzích - Mokáň, Dan (2014)
Diplomová práce se zabývá analýzou firmy Beznoska s.r.o. na domácím a zahraničních trzích. Popisuje činnost a strategii firmy, která se zabývá výrobou ortopedických implantátů a nástrojů v oblasti ortopedie. Druhá část diplomové práce se zaměřuje na analýzu domácího trhu, tedy Českou republiku. Ze zahraničních trhů analyzuje zejména Ukrajinu. Následně pomocí komparace a analýzy mezi vybranými zeměmi hledá potenciální trh k expanzi firmy.