Analýza a strategie firmy Beznoska s.r.o. na domácím a zahraničních trzích - Mokáň, Dan; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Rod, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá analýzou firmy Beznoska s.r.o. na domácím a zahraničních trzích. Popisuje činnost a strategii firmy, která se zabývá výrobou ortopedických implantátů a nástrojů v oblasti ortopedie. Druhá část diplomové práce se zaměřuje na analýzu domácího trhu, tedy Českou republiku. Ze zahraničních trhů analyzuje zejména Ukrajinu. Následně pomocí komparace a analýzy mezi vybranými zeměmi hledá potenciální trh k expanzi firmy.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses