Monitoring cykloturistiky na úseku Labské stezky - Hrkal, Jakub; Jarolímková, Liběna; Mourek, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá vyhodnocením přínosů úseku Labské stezky mezi Hradcem Králové a Kuksem. V teoretické části je vyložena historie cykloturistiky a související užívané pojmy, představena Labská stezka včetně subjektů podporujících její rozvoj a také popsány přínosy a náklady cykloturistiky. Praktická část je zaměřena na jmenovaný úsek stezky, který nejprve charakterizuje a následně prezentuje a analyzuje výsledky dotazníkového šetření provedeného v rámci práce.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses