Privátní bankovnictví - Janeček, Miroslav (2015)
Diplomová práce se zabývá sektorem privátního bankovnictví v České republice a jeho analýzou. Teoretická část je zaměřena na pojem privátního bankovnictví, jeho historii, osobu privátního bankéře, privátní banku a právní úpravu. V praktické části analyzuji přístup vybraných bank a poskytované produkty a služby, odhaduji budoucí vývoj privátního bankovnictví a pokouším se sestavit portfolio pro fiktivního klienta.