Privátní bankovnictví - Janeček, Miroslav; Schlossberger, Otakar, 1958-; Špániková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá sektorem privátního bankovnictví v České republice a jeho analýzou. Teoretická část je zaměřena na pojem privátního bankovnictví, jeho historii, osobu privátního bankéře, privátní banku a právní úpravu. V praktické části analyzuji přístup vybraných bank a poskytované produkty a služby, odhaduji budoucí vývoj privátního bankovnictví a pokouším se sestavit portfolio pro fiktivního klienta.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses