Ženy v managementu - Marková, Kateřina; Jarošová, Eva, 1955-; Hubinková, Zuzana, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Zásada rovných příležitostí žen a mužů je v dnešní době uplatňována ve všech vyspělých zemích. Diplomová práce se zabývá postavením žen ve vedoucích pozicích, přičemž zde byla provedena podrobná analýza situace žen-manažerek. V práci jsou zmapovány zkušenosti a názory manažerek, jsou zde zmíněny obtížné situace spojené s výkonem jejich pozice a je zkoumáno dosažení rovnováhy jejich osobního a pracovního života.
Vedoucí práce: Eva Jarošová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses