Využití přímého marketingu v ČSOB, a.s. - Mašková, Kateřina; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Kutílková, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práce přináší analýzu využívání přímých kampaní v Československé obchodní bance, a.s. Hlavním cílem je přinést celistvý pohled na možnosti využívání přímého marketingu v rámci banky a celý proces vytváření přímých marketingových kampaní. Dále pak má za cíl analyzovat finanční stránku investic do přímého marketingu v Československé obchodní bance, a.s. a odkrýt úspěšné a neúspěšné kampaně. Na příkladech vybrané úspěšné a neúspěšné kampaně jsou analyzovány důvody, proč jsou dané kampaně úspěšné a neúspěšné, a je navrženo řešení pro neúspěšnou kampaň.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses