Finanční analýza podniku SVUS Pharma - Hruška, Jan (2014)
Cílem této bakalářské práce je provedení finanční analýzy společnosti za období let 2009 -- 2013 a zhodnocení finančního zdraví společnosti. V teoretické části jsou rozepsány veškeré metody použité v této práci, potřebné vzorce a způsoby vyhodnocení výsledků. V praktické části jsou uvedeny tabulky s výsledky výpočtů, často podpořené grafy zachycujícími vývoj hodnot v jednotlivých letech, a komentáře získaných dat. V závěru práce jsou shrnuty výstupy analýzy, komentář stavu společnosti a případné návrhy na zlepšení v potřebných oblastech.