Finanční analýza podniku SVUS Pharma - Hruška, Jan; Štamfestová, Petra, 1984-; Kuchár, Róbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce je provedení finanční analýzy společnosti za období let 2009 -- 2013 a zhodnocení finančního zdraví společnosti. V teoretické části jsou rozepsány veškeré metody použité v této práci, potřebné vzorce a způsoby vyhodnocení výsledků. V praktické části jsou uvedeny tabulky s výsledky výpočtů, často podpořené grafy zachycujícími vývoj hodnot v jednotlivých letech, a komentáře získaných dat. V závěru práce jsou shrnuty výstupy analýzy, komentář stavu společnosti a případné návrhy na zlepšení v potřebných oblastech.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses