Role distributora léčiv na farmaceutickém trhu ČR - Demuth, Jan; Cimler, Petr, 1956-; Hommerová, Dita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této práce je zmapovat praktické náležitosti pro vstup nové distribuční firmy léčiv na farmaceutický trh v České republice a přiblížit její role a specifika v dodavatelském řetězci. Stěžejními částmi jsou potom analýza farmaceutického trhu u nás i v zahraničí, státní regulace trhu, distribuční licence léčiv a v neposlední řadě i představení činnosti distributora na konkrétních příkladech.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses