Marketingová strategie firmy Interimex CZ a.s. - Škodová, Adéla; Průša, Přemysl, 1980-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem diplomové práce je zanalyzovat marketingovou strategii společnosti Interimex CZ a.s., která je na českém trhu se sportovním a volnočasovým oblečením mezi zákazníky známá pod značkou O'Style, a na základě získaných poznatků navrhnout možná zlepšení týkající se zvýšení efektivity marketingových nástrojů na internetu. Práce je rozdělena do pěti kapitol. První dvě kapitoly slouží jako teoretická východiska pro praktickou část práce. První kapitota obsahuje definici internetového marketingu, jeho výhody a nevýhody a stručně popisuje on-line komunikační mix. Druhá kapitola detailněji popisuje vybrané nástroje internetové reklamy. Ve třetí kapitole je krátce představena společnost Interimex CZ a.s. Obsahem čtvrté kapitoly je analýza společnosti na trhu, jejíž součástí je marketingový mix společnosti, srovnání s přímou konkurencí pomocí 4P, analýza výsledků dotazníkového šetření mezi zákazníky a SWOT analýza. Závěrečná kapitola obsahuje konkrétní návrhy a doporučení k zefektivnění používaných marketingových nástrojů na internetu.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses