Založení retro pekárny a kavárny Cupcakes. Podnikatelský plán. - Ševčovičová, Zuzana; Zadražilová, Dana, 1958-; Izera, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Podstatou bakalářské práce je příprava podnikatelského záměru pro otevření pekárny , která bude fungovat současně také jako kavárna. Tento projekt je jedinečný především díky exkluzivitě jednoho produktu cupcakes. Pekárna se vyznačuje unikátním retro stylem a příprava všech produktů bude probíhat jen z čerstvých surovin, přímo před očima zákazníka. Jedním z dlouhodobých cílů je vytvoření dobrého jména na trhu, které bude spojeno s nezapomenutelným gastronomickým zážitkem. K podpoře prodejních a marketingových aktivit je cílen lokální korporátní trh a současně prodej doplňkových předmětů s logem firmy.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses