Vliv environmentálních certifikátů na komerční úspěch stavebních projektů - Dvořáková, Lenka (2014)
Cílem bakalářské práce je vysvětlit problematiku komerčních certifikačních systémů, jejich rozdělení a určit přínosy využívání těchto systémů. V praktické části bych chtěla analyzovat pomocí komparace prodejnost certifikovaných a necertifikovaných budov a tím vyhodnotit, zda využitím těchto certifikátů získává investor konkurenční výhodu na trhu s realitami