Vliv environmentálních certifikátů na komerční úspěch stavebních projektů - Dvořáková, Lenka; Syrovátka, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vlasák, Jiří (2014)
Cílem bakalářské práce je vysvětlit problematiku komerčních certifikačních systémů, jejich rozdělení a určit přínosy využívání těchto systémů. V praktické části bych chtěla analyzovat pomocí komparace prodejnost certifikovaných a necertifikovaných budov a tím vyhodnotit, zda využitím těchto certifikátů získává investor konkurenční výhodu na trhu s realitami
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: udržitelný rozvoj; udržitelná výstavba; certifikace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; sustainable development; sustainable construction; certification; bachelor's theses