Dopad zvýšení snížené sazby DPH na knihy - Kovář, Dominik; Slintáková, Barbora; Kozubíková, Pavlína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou dopadu zvýšení snížené sazby daně z přidané hodnoty v období mezi roky 2011 a 2012 s přihlédnutím na prodejce a spotřebitele knih. Hlavním cílem je změření velikosti daňového dopadu. K dosažení cíle byla zvolena metoda pracující se změnou maloobchodní ceny vybraných knižních titulů na konci roku 2011 a začátku roku 2012.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses