Realitní trh v Číně - Švecová, Lucie (2014)
Tato diplomová práce se zabývá vývojem realitního trhu v Číně od jeho zrodu až po současnost, rok 2014. Jsou zde probírána související témata jako systém hukou, politika jednoho dítěte nebo historie realitního trhu v Číně. Diplomová práce se také věnuje problematice realitní bubliny na čínském trhu nemovitostí.