Realitní trh v Číně - Švecová, Lucie; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; De Castro, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato diplomová práce se zabývá vývojem realitního trhu v Číně od jeho zrodu až po současnost, rok 2014. Jsou zde probírána související témata jako systém hukou, politika jednoho dítěte nebo historie realitního trhu v Číně. Diplomová práce se také věnuje problematice realitní bubliny na čínském trhu nemovitostí.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses