Návrh webové aplikace pro interní objednávkový systém v maloobchodě - Česal, David (2014)
Tato bakalářská práce popisuje návrh a vývoj webové aplikace pro objednávání zboží. V práci jsou zhodnoceny existující programy pro objednávání zboží používané ve firmě Drogerie Česal, která zde vystupuje jako zadavatel. Z hodnocení vyplynulo, že potřeby zadavatele nesplňuje žádný z používaných programů. Cílem práce je proto navrhnout aplikaci, která zahrnuje specifické požadavky zadavatele. Je popsána požadovaná funkcionalita každé z oblastí funkcí, proveden návrh obrazovek a je popsán samotný vývoj aplikace. Na závěr je vypracována příručka administrátora a uživatelská příručka.