Návrh webové aplikace pro interní objednávkový systém v maloobchodě - Česal, David; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato bakalářská práce popisuje návrh a vývoj webové aplikace pro objednávání zboží. V práci jsou zhodnoceny existující programy pro objednávání zboží používané ve firmě Drogerie Česal, která zde vystupuje jako zadavatel. Z hodnocení vyplynulo, že potřeby zadavatele nesplňuje žádný z používaných programů. Cílem práce je proto navrhnout aplikaci, která zahrnuje specifické požadavky zadavatele. Je popsána požadovaná funkcionalita každé z oblastí funkcí, proveden návrh obrazovek a je popsán samotný vývoj aplikace. Na závěr je vypracována příručka administrátora a uživatelská příručka.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses