Zvlášnosti účetního výkaznictví v Bělorusku - Filimonova, Valeriya; Skálová, Jana, 1967-; Zárybnická Žárová, Marcela, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práce se zabývá výzkumem vybraných účetních oblastí v Bělorusku. Rovněž obsahuje informace o účetní legislativě, struktuře výkaznictví a možnosti použití mezinárodních účetních standardů. Cílem práce je vysvětlit způsoby použití vybraných účetních metod a postup pro účtování některých případů, kde se tyto metody uplatňují.
Vedoucí práce: Jana Skálová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses