Analýza exportu a podpory zahraničního obchodu ve Spolkové republice Německo - Marek, Martin; Neumann, Pavel, 1956-; Šaroch, Stanislav, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem práce je provést analýzu exportu SRN a analyzovat tamní nepřímou podporu zahraničního obchodu. První část práce se zabývá zkoumáním slabých stránek a rizik spojených s exportem a jejich projevy na německé ekonomice. Druhá část práce zkoumá institucionální zajištění systému podpory zahraničního obchodu, jeho efektivitu a srovnává jej s vybranými evropskými ekonomikami.
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses