Motivácia a hodnotenie zamestnancov - Klačková, Klára; Jarošová, Eva, 1955-; Kolářová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cieľom práce je analýza motivácie a hodnotenia zamestnancov. Získané teoretické znalosti som prakticky uplatnila na príklade spoločnosti Akord, spol. s r.o. Teoretická časť sa zaoberá motiváciou, konkrétne motiváciou pracovného jednania, hodnotením zamestnancov a špecifikáciami malých a stredných rodinných podnikov na Slovensku. V teoretickej časti som čerpala z dostupnej českej, slovenskej a zahraničnej literatúry. Praktická časť sa zaoberá analýzou súčasného stavu motivácie a hodnotenie v spoločnosti, ako zo strany firmy, tak zo strany zamestnancov. Ako hlavné metodické nástroje som použila dotazníkové šetrenia a pološtandardizovaný hĺbkový rozhovor. V závere práce navrhujem opatrenia, ktoré by pri správnej aplikácii v skúmanej spoločnosti mali viesť k optimálnej motivácii zamestnancov a ich efektívnemu hodnoteniu.
Vedoucí práce: Eva Jarošová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses