Využití sociálních médií pro nábor pracovníků - Sumarová, Zuzana (2014)
Bakalářská práce se zabývá sociálními médii a jejich vlivem na nábor pracovníků. V práci je popsán obor personalistiky, zejména proces získávání pracovníků. Dále jsou definována základní sociální média a následně analyzovány některé způsoby jejich využití v procesu náboru. Cílem práce je charakterizovat vybraná média a posoudit, zda se mohou stát hlavním nástrojem pro nábor pracovníků.