Využití sociálních médií pro nábor pracovníků - Sumarová, Zuzana; Böhmová, Lucie; Sigmund, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Bakalářská práce se zabývá sociálními médii a jejich vlivem na nábor pracovníků. V práci je popsán obor personalistiky, zejména proces získávání pracovníků. Dále jsou definována základní sociální média a následně analyzovány některé způsoby jejich využití v procesu náboru. Cílem práce je charakterizovat vybraná média a posoudit, zda se mohou stát hlavním nástrojem pro nábor pracovníků.
Vedoucí práce: Lucie Böhmová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses