Využití systému Moodle k elektronické podpoře vybraného vzdělávacího kurzu - Vrkoč, Martin (2015)
Cílem této práce je ukázat využití nástrojů systému pro řízení výuky MOODLE k opoře prezenčního kurzu. Práce demonstruje, že tyto nástroje pro tvorbu distančních studijních opor mají didaktické opodstatnění i v prezenční výuce předmětu Ekonomika, který je vyučován na obchodních akademiích. V první části se práce zaměřuje na výklad tématu e-learningu, charakterizuje - LMS systémy a jejich aktuální využití ve výuce. Druhá část zahrnuje porovnání LMS systémů a analýzu nástrojů konkrétně demonstrovanou na vytvořeném kurzu Ekonomika, ve kterém jsem prokázal, že dané nástroje mají své opodstatnění.