Visegrádská spolupráce v EU Východní partnerství jako oblast společného zájmu - Chocholoušová, Michaela; Druláková, Radka, 1973-; Žalek, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se věnuje Visegrádské skupině (V4) jako jedné se spolupracujících koalic v Evropské unii (EU). Blíže pak zpracovává jedno ze společných témat V4 v EU, kterým je Východní partnerství (VP). Cílem práce je analyzovat konkrétní projevy společných aktivit V4 v rámci VP a vybrat ty, které nejvíce přispívají k rozvoji VP.
Vedoucí práce: Radka Druláková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses