Mobilní technologie a jejich potenciál v cestovním ruchu - Klíma, Petr; Vaško, Martin; Sedláček, Jiří, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zaměřuje na neustále vyvíjející se problematiku mobilních technologií a jejich použití jak v běžném životě, tak v cestovním ruchu. Hlavním cílem této diplomové práce je analýza současného postavení a využití mobilních technologií v cestovním ruchu. Dílčím cílem je prokázání potenciálu využitelnosti těchto technologiích v oblastech cestovního ruchu. K dosažení cíle je v práci obsažena analýza aplikací použitelných v cestovním ruchu a dotazníkové šetření zaměřené na využívanost jak mobilních technologií, tak aplikací.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses