Analýza procesu získávání a výběru obchodních poradců v pojišťovací společnosti - Nevolová, Markéta (2014)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku získávání a výběru pracovníků na pozici obchodního poradce na pobočce v nejmenované pojišťovací společnosti. Tato pozice je charakteristická často se opakující poptávkou po náboru nových pracovníků, čímž jsou zvyšovány nároky na efektivitu procesu získávání a výběru vhodných uchazečů. Cílem diplomové práce je zhodnotit aktuální efektivitu dílčích kroků procesu a na základě odhalených neefektivních míst stanovit soubor doporučení, která by mohla napomoci zvýšit efektivitu celého procesu.