Analýza procesu získávání a výběru obchodních poradců v pojišťovací společnosti - Nevolová, Markéta; Němec, Otakar; Staňová, Jeannette; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku získávání a výběru pracovníků na pozici obchodního poradce na pobočce v nejmenované pojišťovací společnosti. Tato pozice je charakteristická často se opakující poptávkou po náboru nových pracovníků, čímž jsou zvyšovány nároky na efektivitu procesu získávání a výběru vhodných uchazečů. Cílem diplomové práce je zhodnotit aktuální efektivitu dílčích kroků procesu a na základě odhalených neefektivních míst stanovit soubor doporučení, která by mohla napomoci zvýšit efektivitu celého procesu.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses