Analýza finančního řízení pražských fakultních nemocnic - Blažík, Radek; Kislingerová, Eva, 1950-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato práce se zabývá analýzou finančního řízení tří fakultních nemocnic působících v Hlavním městě Praze. Cílem je zhodnotit finanční situaci jednotlivých nemocnic a zjistit, která nemocnice je nejlépe finančně řízena. Ke zhodnocení finanční situace nemocnic bude využita metoda finanční analýzy, která bude provedena pro každou nemocnici. Na základě této analýzy bude možné určit silné i slabé stránky nemocnic ve finančním řízení. Následně bude za pomocí metody mezipodnikového srovnání určeno, která z nemocnic je celkově nejlépe řízena.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses