Hospodaření krajů v ČR a vazba na financování regionálního rozvoje s konkretizací na příkladě Ústecného kraje. - Jiránek, Kamil; Peková, Jitka, 1946-; Khendriche Trhlínová, Zuzana, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Cílem diplomové práce je analýza hospodaření krajů a možnosti financování rozvoje kraje. Práce je zaměřena na zhodnocení hospodaření Ústeckého kraje v letech 2004-2013, zejména na strukturu výdajů kraje, vývoj výdajů na financování rozvoje kraje a podporu regionálního rozvoje.
Vedoucí práce: Jitka Peková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses