Marketingová strategie deskové hry Kličkovaná - Hliněný, Karel (2014)
Cílem této práce je vytvořit návrh marketingové strategie pro novou deskovou hru společnosti Efko. První kapitola této práce představuje teoretický základ pro následující kapitoly, které se postupně věnují jednotlivým prvkům návrhu marketingové strategie. Po analýze marketingového prostředí společnosti následovalo dotazníkové šetření, které bylo provedeno, za účelem získání kvalitních primárních dat. Na základě výsledků tohoto šetření byla zpracována SWOT analýza a také segmentace a positioning. Po identifikaci cílového segmentu byly rozpracovány jednotlivé prvky marketingového mixu a komunikační strategie, včetně návrhu jejího rozpočtu. V závěrečné kapitole této práce jsou představeny jednotlivé možnosti využití Guerilla marketingu v rámci této marketingové strategie.