Specifika vývozu investičních celků do Ruské federace financovaného ČEB a.s. - Ruszová, Kateřina; Bolotov, Ilya; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
V diplomové práci jsou představena specifika vývozu investičních celků do Ruské federace financovaného Českou exportní bankou, a.s. Cílem této práce je přiblížit obecný postup, který se používá v této instituci při financování dodávek investičních celků se zaměřením na specifika, které představuje ruský trh. Dále také popsat vzájemné obchodní vztahy České republiky a Ruské federace a možná úskalí při vývozu do RF. Teoretické znalosti jsou poté aplikovány na konkrétním případu českého vývozu do Ruska v podobě případové studie popisující financování přímým odběratelským úvěrem od ČEB.
Vedoucí práce: Ilya Bolotov
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses