Účtovníctvo verejného sektora na Slovensku - Kovačovič, Matej (2014)
Bakalárska práca sa sústredí na charakteristiku účtovníctva verejného sektora na Slovensku. Táto práca by mala informovať čitateľov o charakteristike verejného sektora, systéme účtovného výkazníctva na Slovensku a o kontrolách účtovných závierok vo verejnom sektore. Praktická časť sa zaoberá dokumentáciou prvej časti auditu a vzájomným porovnávaním dvoch účtovných jednotiek verejného sektora.