Účtovníctvo verejného sektora na Slovensku - Kovačovič, Matej; Svoboda, Michal, 1983-; Kranecová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalárska práca sa sústredí na charakteristiku účtovníctva verejného sektora na Slovensku. Táto práca by mala informovať čitateľov o charakteristike verejného sektora, systéme účtovného výkazníctva na Slovensku a o kontrolách účtovných závierok vo verejnom sektore. Praktická časť sa zaoberá dokumentáciou prvej časti auditu a vzájomným porovnávaním dvoch účtovných jednotiek verejného sektora.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses