Řízení rozvoje start-up společnosti - Paluch, Juraj (2014)
Práca sa zaoberá problematikou startup spoločností a metodikami ich rozvoja. Hlavným cieľom je predstaviť model procesu rozvoja startup spoločnosti. V rámci teoretickej časti sú analyzované neúspešné a úspešné podniky a vysvetlené vybrané prístupy k rozvoju startup spoločnosti. Na základe zistení je v praktickej časti navrhnutý model rozvoja startup spoločnosti.