Řízení rozvoje start-up společnosti - Paluch, Juraj; Matuštík, Ondřej; Smutný, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Práca sa zaoberá problematikou startup spoločností a metodikami ich rozvoja. Hlavným cieľom je predstaviť model procesu rozvoja startup spoločnosti. V rámci teoretickej časti sú analyzované neúspešné a úspešné podniky a vysvetlené vybrané prístupy k rozvoju startup spoločnosti. Na základe zistení je v praktickej časti navrhnutý model rozvoja startup spoločnosti.
Vedoucí práce: Ondřej Matuštík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: kognitivní informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses