Ekonomická diplomacie ČR ve Francii - Přichystalová, Eliška (2015)
Hlavním cílem práce je popsat českou ekonomickou diplomacii napříč různými institucemi a obory ve Francii. Následně, pomocí vlastního pozorování a kvalitativního výzkumu - osobních rozhovorů s odborníky z praxe, zmapovat, jaká je aktuální situace a perspektivy ekonomické diplomacie nejenom v obecné rovině, ale i konkrétní a to právě na příkladu Francie.