Ekonomická diplomacie ČR ve Francii - Přichystalová, Eliška; Müllerová, Františka, 1948-; Trojanová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Hlavním cílem práce je popsat českou ekonomickou diplomacii napříč různými institucemi a obory ve Francii. Následně, pomocí vlastního pozorování a kvalitativního výzkumu - osobních rozhovorů s odborníky z praxe, zmapovat, jaká je aktuální situace a perspektivy ekonomické diplomacie nejenom v obecné rovině, ale i konkrétní a to právě na příkladu Francie.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses