Podnikatelský plán - Polák, Vladimír; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Trachta, Václav (2014)
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu na vybudování minipivovaru v jihočeském městě Veselí nad Lužnicí. Diplomová práce je tvořena částí teoretickou, na níž navazuje praktická část. V teoretické části jsou objasněny základní pojmy týkající se podnikatelské praxe a právních forem podnikání. V další teoretické části je rozveden význam a důležitost tvorby a naplňování podnikatelského plánování. Hlavním cílem teoretické části je poskytnout návod a teoretický podklad ke zpracování podnikatelského plánu. Praktická část diplomové práce je zaměřena na tvorbu podnikatelského plánu na zbudování minipivovaru ve Veselí nad Lužnicí. Na základě vypracování tohoto podnikatelského plánu by mělo být objasněné, zda je záměr proveditelný, případně za jakých podmínek je možné záměr zrealizovat
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: strategický management; podnikatelské projekty; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic planning; business planning; master's theses