Financování a hospodaření územních samosprávných celků v konkrétních podmínkách obce Nučice v letech 2011 - 2012 - Heltová, Tereza; Takáčová, Hana, 1952-; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Téma této bakalářské práce je zaměřeno na financování a hospodaření územních samosprávných celků v konkrétních podmínkách obce Nučice (Praha-západ) v letech 2011 -- 2012. V této souvislosti je práce rozdělena na dvě části, a to na část teoretickou a část praktickou. Teoretická část práce blíže seznamuje čtenáře s obecnými metodami a zásadami fungování obcí a to nejen z hlediska jejich hospodářské a finanční činnosti, ale nabízí též pohled na jejich řízení či dopad účetní reformy státní správy a samosprávy na samotné účetnictví. Po této části následuje část praktická, která analyzuje plnění rozpočtu obce Nučice za dvě po sobě jdoucí sledovaná období, a to včetně rozboru hospodaření.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses