Ověření účetní závěrky a výroční zprávy auditorem na příkladu vybraného podniku - Ambrozová, Michaela; Králíček, Vladimír, 1952-; Smělý, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce se zabývá ověřením účetní závěrky a výroční zprávy. Cílem práce je charakterizovat postupy, které auditor provádí během auditu účetní závěrky a popsat aplikaci těchto postupů na konkrétní účetní závěrku vybraného podniku. V teoretické části diplomové práce je definován pojem audit, a dále jsou uvedeny jeho cíle, funkce a právní a profesní úprava. Praktická část je věnována auditorským postupům, jak z všeobecného hlediska, tak i z hlediska aplikace na konkrétní účetní závěrku. Součástí diplomové práce jsou přílohy, které obsahují účetní závěrku vybraného podniku a zprávu auditora.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses