Analýza zaměstnaneckých výhod - Burešová, Lenka; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíše, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato diplomová práce se zabývá zaměstnaneckými benefity, právním hlediskem těchto výhod a uvedením nových trendů v dané oblasti. Cílem práce je také představení společnosti General Electric jako celku a poté provedení a zhodnocení průzkumu oblíbenosti benefitů v rámci společnosti GE Aviation Czech s.r.o.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses