Obecní fórum - návrh a nasazení webové aplikace - Hamouz, Ondřej (2014)
Diplomová práce se zaměřuje na návrh a implementaci webové aplikace nazvané Obecní fórum. Cílem práce je vytvořit podnikatelský záměr pro tento projekt, návrh aplikace a prakticky ho implementovat, včetně nasazení na veřejný webhosting a uvedení k životu. Návrh aplikace se rámcově drží struktury metodiky MMDIS, která byla vytvořena na Katedře informačních technologií na Vysoké škole ekonomické v Praze. Implementace je provedena s využitím webových technologií PHP, HTML, CSS, JavaScript, AJAX.